top of page

Shopping, what shopping?

Herregud.

Det faktum at jeg sjekket inn én bag på 16 kg da jeg reiste til LA, og en på 27 kg pluss en på 32 kg da jeg reiste hjem burde jo ha gikk meg en anelse, men det var ikke før jeg slengte opp alle tingene fra kofferten for å vise Ian at jeg innså eksakt hvor mye jeg shoppet. Jeg skal ærlig innrømme at jeg satt igjen med en liten bismak av at dette var galskap og totalt unødvendig, men jeg hadde jo også løyet om jeg hadde sagt jeg ikke har kost meg med nye klær hver dag den siste uken!


2015/01/img_1765.jpg

Som sagt, herregud. Vi snakker:

1 skinnjakke 2 vesker (én til Ian, én til meg) 6 par sko 8 sports bh-er 7 bukser 1 hatt 1 bikini 5 skjørt 7 treningstightser 12 t-skjorter 11 tanktops 2 hotpants 4 joggebukser 1 par solbriller 1 kokebok (!) 11 treningsgensere 7 vanlige gensere 2 jumpsuits 1 bluse 6 topper 8 truser 6 par sokker 60 quest bars 1 ansiktsmaske 2 ansiktsoljer pluss klær til Ian, litt til mamma og Powerbeats til storebror. Ingenting (!) til pappa :-O

Så ja, there you have it! I dag venter jeg leveranse fra IKEA på 3 nye kommoder. For å si det sånn!

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page