top of page

Shit, jeg var i god form jo!

Facebook minnet meg på at det i disse dager er ett år siden Dubai Fitness Championship gikk av stabelen, en fitnesskonkurranse som per dags dato er det mest slitsomme jeg har vært med på. Når det gjelder mimring tilbake i tid er jo også denne bloggen helt genial, så jeg måtte tilbake i arkivet for å se. Og i dag for eksakt ett år siden postet jeg videoen under, etter å ha vunnet det ene eventet, som gikk ut på å gjøre 5 runder med 75 double unders etterfølgt av 10 “leaps of faith”.

Herregud sier jeg bare! Jeg ble jo paff av å se min egen prestasjon jo her jeg for tiden blir andpusten bare av å snu meg i sengen liksom. Joda, jeg kan forsatt kjøre 10 knebøy med 80 kg uten problem, men sånn der kondisgreier.. Jeg føler jeg vagger når jeg går, og hadde jeg måttet løpe etter bussen hadde jeg ikke rukket den for å si det sånn.

Så i og med at jeg føler sånne konkurranser nå tilhører fortiden for min del, så må det være lov å mimre litt tilbake, om ikke annet for å minne dere på at jeg en gang i tiden gjorde annet enn å bare kjøre knebøy også 😉 #snikskryt

Og bare for å nevne det så blir det altså en DFC i år også. Jeg har blitt fortalt av en av de ansvarlige at det i år kommer til å bli større enn noensinne, og sånn som jeg kjenner Dubai, så tviler jeg ikke et sekund på at det stemmer. Med bebis i magen har jeg for lenge siden innsett at det ikke blir noen DFC på meg i år. Faktisk så sa jeg jo i fjor at neste år ville jeg ha en veldig gyldig grunn til å ikke delta (les: være gravid), så jeg kan jo egentlig ikke klage siden jeg har fått det eksakt som jeg ville. Men, jeg hadde jo veldig lyst til å se på da.

Datoen for årets DFC: 3. desember. Termindato for lille bebis: 2. desember. Så ja, det er jo mye mulig jeg holder på med min egen lille WOD der rundt de tider likevel 😀

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page