top of page

Regn i Dubai ass

Det blir alltid kaos når det regner i Dubai, og det er ikke helt uten grunn. Regnet kommer jo ofte ut av det blå- bokstavelig talt! For noen minutter siden lå jeg på en solseng mens Kaia lekte med en jente i bassenget, og plutselig åpnet himmelen seg. Man skulle tro det var ildkuler som høljet ned, for folk, oss inkludert, stormet inn i Kids-klubben som ligger like ved. Livredde for å bli våte, som om det er forskjell på å bli våt av regn enn å bade liksom. Oh, the irony. Det høljer fortsatt, så vi blir værende her en stund til.

Vi har rett og slett bodd for lenge i Dubai, for jeg vet ikke hvordan vi skal håndtere regn. Her om dagen var vi ute og syklet da det begynte å regne, og jeg vurderte å bestille en Uber. Vi var knappe 2 kilometer hjemmefra liksom. Heldigvis tok fornuften over og vi kom oss hjem på egenhånd.

IMG_1475
IMG_1498

Jeg kan forresten nevne at skoler har blitt stengt på grunn av regn, og jeg har hatt PT-kunder som har kansellert av samme grunn, så ja, regn i Dubai er jammen ikke helt som i Norge.

Ian er i Egypt igjen, så jeg og Kaia har vært alene de siste dagene. Kanskje er det fordi jeg forberedte meg på “det værste”, og at det skulle bli skikkelig slitsomt liksom, men det har faktisk gått meget bra. Til nå i alle fall- så håper jeg ikke jinxer det ved å skrive dette 😉

IMG_1662
IMG_1664

Regnet vil ingen ende ta her ass, så vi prøver oss hjemover. Wish us luck!

Snaiks!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page