top of page

“Ny” vogn

Stokke-vognen vår er som dere vet sponset fra Babyshop Kvadrat, og nå har jeg jo ikke akkurat noe å sammenligne med, men fy søren så glad jeg er i den vogna. I første omgang var det jo fordi jeg synes den er fin å se på, men etter snart 5 måneders bruk, og vi har brukt den mye, så kan jeg ikke si meg annet enn kjempefornøyd med valget!

De første månedene lå Kaia i en såkalt Carrycot, men nå er den lille frøkna vår mer og mer interessert i all actionen utenfor vognens fire vegger (hø?), så for en ukes tid siden tok vi i bruk den orginale sittedelen.


I starten var det jo den jeg så mest frem i mot å bruke, men jeg ble fort veldig glad i carrycoten. Så glad at jeg nesten ble litt småstressa av hvordan det skulle bli å ikke bruke den mer. I den lå jo Kaia helt flatt som i en seng, så hun sov veldig bra i den, og fremme, mot meg liksom, var det to lommer der jeg lett kunne oppbevare det aller mest nødvendige (les: lepepomade, nesespray, nøkler, solbriller og selvsagt mobil).

Men, både jeg og Kaia har blitt gode venner med den “nye” vogna også. Det er jo ingen tvil om at den er gøyere for henne å sitte i, ettersom hun kommer høyere opp og får se mer av hva som skjer rundt oss. Og så kan jeg legge henne så og si flatt for når hun skal sove.Jeg prøver å ha henne i den mer liggende  posisjonen så mye som mulig, men det er godt å ha ett litt mer oppreist alternativ når det trengs.

At jeg nå ikke har ett lett tilgjengelig sted for det essensielle løste jeg ved å kjøpe den lille grå (eller er den beige?) baggen som henger på styret. Den skulle jo vise seg å være mye mer genial enn lommene i carrycoten, så for alle dere med Stokkevogn- I highly recommend it! Det er mulig det finnes versjoner som matcher bedre altså, og for alt jeg vet har kanskje Stokke en egen versjon. Om ikke så burde de seriøst vurdere å lage en 😀

Jeg må jo slenge inn ett lite (les: stort) takk igjen til Babyshop da- de folkene der skjemmer oss helt ut altså! Så, TAKK 😀

Og til dere andre, ha en topp start på uka! Håper mandagen blir fin!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント

コメントが読み込まれませんでした。
技術的な問題があったようです。お手数ですが、再度接続するか、ページを再読み込みしてださい。
bottom of page