top of page

No vil æ færra te Mexico

..eller Portugal da, men det er ingen sanger om det landet så vidt jeg vet 😉

Ian sin far har kjøpt seg hus der, så i morgen reiser jeg, Kaia, Ian, svoger og svigerinne og deres 3 gutter på en aldri så liten familieferie. Selv om vi har reist mye frem og tilbake til Norge i det siste, og bor ett sted der vi har sommer hele året, kjenner jeg at jeg gleder meg til sommerferie- sånn helt på skikkelig. Det beste er at Ian også har fri, og jeg gleder meg til at han skal få slappe av liksom 😀

Og så gleder jeg meg til sol, for den har vi dessverre ikke sett så mye til de siste dagene her. Tror det er litt over 30 grader dit vi skal, og det høres jo intet annet enn perfekt ut! Fy søren så heldige vi er 🙂


Vi var også heldige å fikk trene i dag, noe som forklarer mitt svette smil på bildet over her. Squatclean thrusters, pullups, bulgarske splitt, dips og legcurl skal nok kjennes godt i flysetet i morgen tenker jeg!

Nå får jeg prøve å få ett par timer på øyet. Gudd nait :-*

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page