top of page

Morgencardio ved Hindsgavl Slott

Altså, dette stedet er magisk! Jeg sov som en baby i himmelsengen i natt, og fikk nyte en nydelig frokost i strålende sol. Til Ians store glede finnes det til og med en golfbane i nærheten, så mens han fikk svinge golfkøllene gikk jeg, lille bebis og Liza Marklund en tur i de vakre omgivelsene. 90 minutter langs vannet og denne gravide frøkna kan krysse av dagens morgencardio gitt. Oppoverbakker er ikke til å kødde med lenger, men for en utsikt jeg fikk på kjøpet! Tok bare sikkert 40 bilder og 20 snaps, og jeg trengte de små fotopausene kan vi si 😉Nå skal jeg fikse sminken etter en nydelig seremoni i parken du ser på bildet over. La oss bare si at brudeparet er minst like nydelige som omgivelsene rundt, og jeg gleder meg til resten av festen med dem 🙂

Laters

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page