top of page

Money well spent

I sommer fikk jeg og Ian to måneder gratis medlemsskap i Privilee, ett fordelskort som gav oss tilgang til de fleste store beachklubbene i Dubai. Det eneste negative med den dealen er at den ikke varte evig, og at jeg ble litt for komfortabel med lett parkering (les: valet), håndkleservice, gode solsenger og luksus sånn generelt.

Så nå når strandsesongen er i gang i Dubai så jeg nesten litt mørkt på det å dra Kaia med til en offentlig strand der vi må betale i dyre dommer for parkering, dra med egne solstoler, parasoll og håndkle, og ha en kid som er dekket i sand fra første stund uten mulighet til å skylle det av i annet enn sjøen.

Altså, jeg er 100% klar over hvor bortskjemt og utakknemlig jeg høres ut nå. Hadde det ikke vært for disse to månedene med Privilee hadde vi jo ikke visst om noe annet enn den offentlige stranden på JBR eller Kite Beach, og vi hadde jo fått det til å funke. Men som sagt, nå vet jeg jo litt for godt om at det finnes så mye bedre alternativ, så det eneste rette var derfor å bli medlem i Privilee sånn helt på skikkelig. Uten noe #spons og sånn. Ja, det koster, men etter å ha sett hvor mye Kaia koste seg i dag er det ingen tvil om at det kommer til å være verdt pengene. Hun formelig kvitret av glede i bassenget jo!


Ahh, på tide å friske opp brunfargen igjen! ..min altså, ikke Kaia sin. Sånn i tilfelle noen var i ferd med å tilkalle mammapolitiet 😉

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page