top of page

Min første morsdag

Åh, fine dagen! Ikke nok med at jeg fikk oppleve min aller første morsdag, men mamma er jo her, så jeg fikk gitt henne en klem sånn helt på skikkelig for en gangs skyld! På morsdagen altså- klemmer får hun jo hver dag ellers når de er her selvsagt 😉

Jeg og pappa trente i morges, og så dro vi jammen på stranden igjen gitt! I går var nemlig første gangen vi tok Kaia med, og det gikk jo kjempebra, så det gjelder å nyte det før det blir for varmt. Hu mor syntes i alle fall det var helt magisk å sitte i strandstolen igjen, og ser stort fram i mot neste tilfelle.


Håper dere har hatt en fin søndag, enten med valentines-feiring, morsdag, eller bare sløving i sofaen med sjokolade. Sistnevnte har jeg svært mye erfaring med, og det anbefales på det sterkeste 😉

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page