top of page

Markedsundersøkelse

Typ. For jeg lurer på en ting. Jeg får innimellom mail om jeg driver med online coaching. Og det gjør jeg, men fordi vi jobber i Dubai driver vi med priser i Arabiske Dirham, og siden kronekursen nå for tiden er ikke akkurat er så bra for tiden blir det for dyrt for mange. Det forstår jeg. Jeg får jo nesten vondt inni meg når nordmenn på ferietrening hos oss skal betale og summen kommer opp i NOK.

Så, jeg har lyst til å gjøre ett prosjekt der vi samler en gjeng jenter (og gutter?!) som har lyst på litt hjelp eller motivasjon med treningen. Ved å gjøre det på gruppebasis vil jeg kunne senke prisene betraktelig, og samtidig får man jo forhåpentligvis ett ekstra push av å vite at man er mange som jobber seg gjennom samme tunge bulgarian splitsquatsene liksom. Og tanken er jo at jeg selv skal følge samme program, for å styrke “samholdet”.

Jeg tenker ikke å ha noe spesielt “gå ned i vekt”, “stram opp” eller “bygg for faen” fokus, men helt enkelt lage ett treningsprogram som skal hjelpe med å bli glad i styrketrening, få litt struktur på øktene, og forhåpentligvis føle deg sterkere. Programmene vil være like for alle som deltar, men med mer eller mindre avanserte øvelser der det er relevant. Alt vil selvsagt foregå online, og programmene blir levert på en app som viser video av øvelsene og sånn. Og så vil man få ett kostholdsprogram i tillegg, men det er valgfritt om man følger det eller ikke 😉

Rekk opp handa de som er med (les: legg igjen en TOTALT UFORPLIKTENDE kommentar dersom dette hørtes interessant ut).


PS! Jeg (og Ian, for jeg må jo ha “the brains” med på dette) er forsatt på planleggingsstadiet, så rop ut om du har noen spørsmål, råd eller ønsker 😀

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page