top of page

Mammaen min

I dag fyller mamma år. Jeg fikk gratulert henne kjapt før hun gikk på jobb på Skype i morges, og håper vi rekker en Skype i kveld også. Men akkurat nå tror jeg hun er opptatt med å lage komler til familien. Rett fra jobb til komlegryten liksom. For det er sånn hun er. Snill.

Så kan jeg se for meg at hun stresser litt der hun står på kjøkkenet. Svetter og småkjefter kanskje litt på pappa. Pappa, du kunne i alle fall ha skrellet potetene for henne. Noe han forsåvidt hadde gjort også, om hun hadde spurt. Han er nemlig også veldig snill, han pappaen min.

På dager som dette skulle jeg virkelig ønske vi ikke bodde så langt fra hverandre. Ikke bare fordi jeg også har lyst på komle, men fordi jeg ville gitt mamma en skikkelig klem, og ikke bare sett henne gjennom en dataskjerm.

Jeg har alltid vært glad i mamma, men etter at Kaia kom til verden tror jeg at forholdet vårt ble enda bedre. Jeg trodde egentlig ikke at det fantes rom for forbedring når vi allerede hadde det så bra, men jeg tok visst feil.


Takk kjære mamma for all hjelp og kjærlighet. Og takk for at du er akkurat sånn du er. Jeg er så uendelig glad i deg. Gratulerer så mye med dagen 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page