top of page

Makrell i tomat i posten liksom

Før jeg forteller dere om det AWESOME som skjedde tidligere i dag får jeg slenge inn en #reklame sånn at ingen begynner å grine fordi de tror jeg vil villede dere til å kjøpe hermetisk mat liksom.

Men altså, #denfølelsen når du får pakke i posten av Stabburet med masse makrell i tomat, leverpostei og mix til å lage grove scones og knekkebrød! Jeg holdt jo på å få bakoversveis når jeg åpnet den noe slitte esken og fikk se innholdet. De snille folkene på Stabburet hadde nemlig lest posten min om at jeg ikke fikk kjøpt med favorittmaten sist vi var i Norge, og sendte meg like gjerne denne fine overraskelsen som plaster på såret. Fy søren så kult gjort altså!


IMG_2159

Jeg fikk forresten mer enn det som vises på bildet, men både jeg og Ian hadde allerede konsumert hver vår boks makrell og leverpostei da jeg tok bildet. 4 brødskiver rett ned- don’t mind if I do!

PS! Dersom dere vil se en over middels happy Inger post-makrellitomat-surprise kan dere sjekke dagens story på Snapchat (@ingerindubai) 😀

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page