top of page

Målløs

Jeg har som nevnt ligget i horisontalen på sofaen mesteparten av denne fredagskvelden, så dere kan trygt si at jeg ble sjokkert da følgende e-mail tikket inn på mobilen:

Kjære Inger!

Nominasjonen til VIXEN Blog Awards 2013 er avsluttet, og det har kommet inn rekorsmange 10.000 nominasjoner. Juryen har nå plukket ut sine favoritter som går videre til semifinalen. Det er med stor glede vi kan informere om at DU er en av semifinalistene i kategorien Årets Treningsblogg.

Det er nå opp til leserne å stemme sine favorittbloggere videre til finalen. Stemningen foregår på http://www.vixen.no frem til 31. desember, og man kan stemme én gang per blogger hver 12. time.

Wow altså!! Jeg er helt målløs! Tusen takk hvem dere enn er som har nominert meg 🙂 Det varmer virkelig i en gammel bloggers hjerte 😉

Dersom dere skulle ha lite å gjøre denne fredagskvelden og ønsker å stemme meg til finalen, kan dere følge denne linken, eller trykke på “stem på meg”-knappen under.

Haha, fy søren så kult! Jeg kan ikke annet enn å smile 😀 Så nå tar jeg mitt smilende (og noe forundrede) ansikt til sengs- jeg har tross alt en travel dag på stranden foran meg imorgen 😉

Laters


semi sølv
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page