top of page

Lululemon boat party

Vet dere, Lululemon, merket på ca 90% av treningsklærne mine, åpner en splitter ny butikk i Dubai i morgen. Det er en ganske big deal, for Lululemon er ganske kresne på hvor de åpner butikker, og etter ryktene å dømme har det vært flere forsøk på å få merket til midtøsten uten hell. Inntil nå that is.

I kveld var det launch party på en freakin båt, og jeg og Ian var så heldige som fikk invitasjon til å komme. Solnedgang på havet, digge kanapeer og drinker, og AWESOME musikk (seriøst, jeg måtte gi my compliments to the DJ liksom!). Jeg tror jammen det finnes værre måter å tilbringe en søndagskveld på gitt 😉


Fancy som fy, men man blir ikke særlig mett av kanapeer ass. Iallefall ikke om man gjorde 30 min babybump-cardio før man dro, og generelt sett er gravid liksom. Så nå har jeg klemt i meg en stor skål havregrøt. Jeg tror det kalles #balanse 😀

Håper dere har hatt en fin helg, jeg skal dusje av meg sjølukten og hoppe til køys!

Snaiks

5 views0 comments

Recent Posts

See All

ความคิดเห็น


bottom of page