Long time no blog- again

Er det noen som ikke har fått med seg at vi arrangerer treningsreise eller?! Hehe, den fikk jammen stå lenge å vise seg frem den der bloggposten min gitt, men jeg tenker og håper dere har forståelse for det. Jeg er positivt overrasket over hvor mange spontane sjeler det finnes der ute som bare har kastet seg rundt for å reise på tur til Dubai, og jeg digger det! Påmeldingsfristen er denne uka, så det blir spennende å se hvor mange påmeldte det blir til slutt.

Og apropos spennende, det er ikke akkurat som at dere har gått glipp av så mye av den sorten på bloggen her. Eller jo, i går var jeg på ett (av flere) filmoppdrag i ordentlig filmstudio og greier, og det var jo ganske spennende, men jeg kan ikke fortelle så mye mer enn det enda. Ellers har det gått i det vanlige; sol, trening og Kaia. Same same osv, men dere får en liten recap likevel gitt 😉

Rett etter at jeg postet innlegget om treningsreisen måtte jeg “blow out some steam” og stakk opp i 38ende for å løpe litt. Drøye 22 minutter senere hadde jeg løpt 5 kilometer og måtte fastslå at løping funker fint som stresshåndtering 😉Såe, ja, når dette er antall bra bilder jeg har tatt på en uke så kan dere vel tenke dere hvor mange bilder jeg har på mobilen etterhvert. Lol.

Nå må jeg sove ass.

God natt!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png