top of page

Long time no blog- again

Er det noen som ikke har fått med seg at vi arrangerer treningsreise eller?! Hehe, den fikk jammen stå lenge å vise seg frem den der bloggposten min gitt, men jeg tenker og håper dere har forståelse for det. Jeg er positivt overrasket over hvor mange spontane sjeler det finnes der ute som bare har kastet seg rundt for å reise på tur til Dubai, og jeg digger det! Påmeldingsfristen er denne uka, så det blir spennende å se hvor mange påmeldte det blir til slutt.

Og apropos spennende, det er ikke akkurat som at dere har gått glipp av så mye av den sorten på bloggen her. Eller jo, i går var jeg på ett (av flere) filmoppdrag i ordentlig filmstudio og greier, og det var jo ganske spennende, men jeg kan ikke fortelle så mye mer enn det enda. Ellers har det gått i det vanlige; sol, trening og Kaia. Same same osv, men dere får en liten recap likevel gitt 😉

Rett etter at jeg postet innlegget om treningsreisen måtte jeg “blow out some steam” og stakk opp i 38ende for å løpe litt. Drøye 22 minutter senere hadde jeg løpt 5 kilometer og måtte fastslå at løping funker fint som stresshåndtering 😉


Dagen etter våknet jeg til flere mail fra folk som ville være med på treningsreisen vår, og sånt blir man jo glad av. Det, samt å våkne til dette sjarmtrollet selvsagt.


Jeg vil påstå at jeg har trent ganske bra den siste uken, men det har jeg unormalt lite bildebevis på. Det jeg derimot har mye bilder av er Kaia med den nye dukkevognen sin. Til tross for at hun hadde 3 (!) fra før har hun virkelig lagt sin elsk på denne, hvilket forklarer hvorfor den er med på ca 50% av bildene her 😀 Og med det sagt slenger jeg bare opp bildene fra den siste uken, for jeg må komme meg til sengs. Så here you have it, strand, playdates og litt altanvasking faktisk, for uvanlighetens skyld 😉

img_0697
img_0807
img_0804
img_0806
img_0809
img_0948

Såe, ja, når dette er antall bra bilder jeg har tatt på en uke så kan dere vel tenke dere hvor mange bilder jeg har på mobilen etterhvert. Lol.

Nå må jeg sove ass.

God natt!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page