top of page

Long time no blog

Jeg lot innlegget om online treningen stå litt ekstra lenge helt enkelt fordi jeg ville flest mulig skulle få se det. Og det må ha funket, for nå er det en meget bra gjeng som er med på Styrketrening med Yours Truly ass! Jeg føler på en måte jeg ikke har gjort annet enn å sende mail og fikle med macen de siste dagene, men jeg har visst rukket litt annet siden sist jeg tittet innom:

Vi har vært på Sandnes hos moren til Ian. Der ble det plutselig fint vær så en liten tur i parken ble plutselig til mange timer, og til og med spontan utelønsj på meg og Ian da Kaia sovnet i vognen. Det var dritkoselig!
I går føltes ryggen bra igjen og jeg dristet meg til en liten økt. Puls Treningssenter hadde nemlig spurt meg om å holde en gruppetreningstime for medlemmene deres, og jeg og Ian måtte teste ut økten. Det var en kroppsvektsøkt så det funket bra mtp ryggen, og jammen tror jeg medlemmene på Puls var ganske fornøyde de også. Det sto i alle fall ikke på innsatsen!Takk kroppen, for at du er så bra 🙂


Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page