Life’s a beach

Halla folkens!

Jeg er svæææært opptatt med å se på klipp av Ellen Degeneres Show på YouTube as we speak ( 😉 ), så jeg gir dere bare noen glimt av min dag i bilder:

(NB! blogpost contains nudity: viewer discretion is advised)


jeg startet dagen med 10 intervaller på mølla- men ingen intervaller uten kaffe først. SKÅLså tok jeg med meg mammas fine strandbag og ett 2 måneder gammelt blad og dro på strandenog desverre kan jeg ikke dra noe sted uten den her lille dritten… 😦Ian er i Bergen i helgen, så da må jeg ta bilde av meg selv.. Flaks at jeg har erfaring med det! 😉frokosten ble inntatt i stekende sol 🙂the heat is ON i Dubai så jeg måtte kjøle meg ned flere ganger. Vel, kjøle, og kjøle.. Vannet er jo ikke akkurat kaldt!da jeg kom inn i heisen innså jeg at jeg hadde blitt bittelitt solbrentjeg gikk tom for vann på stranda og holdt nesten på å dø da jeg innså det. Derfor måtte jeg stoppe på butikken på vei hjem for å kjøpe noe å drikke. Hadde dere visst hvor nærme jeg bor butikken (kunne jo strengt tatt ventet til jeg kom hjem) hadde dere forstått hvorfor jeg syntes dette var verdt å dele med dere 😉bittebittelitt solbrent ja 😉og så ble det litt multitasking: filmseing og svaring av mail. Og her sitter jeg jammen fortsatt!


Har forsåvidt vasket litt klær og ryddet litt også, men det får da finnes grenser for hva jeg skal kjede dere med på en lørdagskveld, så dere skal få slippe å se bilde av det 😉

Tipper jeg stirrer litt på skjermen en times tid til før jeg hopper til sengs.

Ha en fin kveld så lenge! Laters 🙂

3 views0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png