top of page

La Mer i 100 grader

Siden sist jeg tittet innom her har Ine Marie og kjæresten dratt tilbake til Norge, og mamma og pappa har overtatt gjesterommet vårt. Så lenge vi har bodd i Dubai har vi hatt venner og familie på besøk, og det har jo alltid vært koselig, men siden vi fikk Kaia setter jeg enda mer pris på å ha folk i hus. Da har hun selskap døgnet rundt og jeg trenger ikke stå for underholdningen, og så kan jeg sitte på do eller dusje så lenge jeg vil.

Med mamma og pappa på besøk blir det som regel mye strandheng, men i dag tok vi turen til La Mer for å få et lite avbrekk fra standen. Dette er er relativt nytt område i Dubai, og det er nesten som at jeg angrer på at vi ikke tok med treningsreisegjengen hit for å vise de. I dag fikk vi i alle fall vist mamma og pappa, og foruten at det føltes ut som at det var 100 grader så hadde vi det veldig fint. Med tidenes beste burger i magen og sykkelhjelm til Kaia var i alle fall jeg fornøyd 🙂

Nå har jeg hatt en pose Smash til middag og Sex and the City the Movie ruller på skjermen. Ah, helg ass. Håper deres er fin!

Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page