top of page

Kundekveld hos Babyshop Kvadrat

I kveld har jeg vært på kjempekoselig kundekveld på Babyshop Kvadrat (#reklame). Eller bloggevent som de så fint kalte det, “med bloggeren Ingerindubai”. Hadde noen fortalt meg at jeg skulle få være med på noe sånt da jeg skrev mitt første blogginnlegg for ørten år siden, så hadde jeg ikke trodd dem for å si det sånn.

Men det var jo stas da! Jentene fra Babyshop hadde dekket på bord med frukt, grønnsaker, skumboller (herreguuuuud så godt det er!) og sjokolade, og fristet med tilbud og goodiebags til de som tok turen innom. De hadde også spesielle tilbud på varene de har sponset meg med; Stokkevognen, bilsetet, vognposen og reisevognen Babyzen Yoyo. Sistnevnte har jeg visst ikke fortalt dere om ennå, men det minner meg om noe av det jeg liker aller best med denne spons-avtalen med Babyshop. De er liksom så laidback når det kommer til hvordan jeg presenterer produktene jeg får. Jeg får styre det som jeg vil selv, og det er så sinnsykt digg for en litt uritinert blogger som meg.

Jeg skal innrømme at jeg var litt smånervøs på forhånd om det i det hele tatt ville komme noen folk, men det kom jo masse folk jo! Så i to timer hang jeg i butikken, snakket med snille folk og spiste sjokolade. En meget ok kveld spør du meg 😉


Takk Babyshop for arrangementet, og takk til dere som tok turen innom!

Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page