top of page

Just another day at the office

Påskeferie betyr som regel mer kjentfolk i Dubai, og akkurat nå er min gode venn Martin og hans søte kjæreste Lotte på ferie i varmen. Martin skriver som mange av dere sikkert vet ofte for Shape Up, og hans oppgave for øyeblikket er å lage ett styrketreningsprogram som man kan gjøre med en partner. Så da han og Lotte spurte om jeg ville bli med på photoshoot for å demonstrere øvelsene var jeg jo selvsagt fant nok til å si ja. …jeg vet for øvrig ikke om fant er ett ord som de fleste av dere forstår betydningen av, men det får bare være- take home message er uansett at jeg har lekt fotomodell igjen i dag 😉


photo 3

photo 4

photo

Det ble jo selvsagt litt andre øvelser enn vanlig, så jeg er svært spent på resultatet. Etter selve shooten ble det fellestrening på SHP sammen med flere andre venner som også er på besøk i ørkenen, og jeg fikk kjørt både frivendinger og støt, overhead squat, strake markløft med snatch grip og negative glute ham raise. Og ikke nok med det- min forrige kunde “tvang” meg i tillegg til å bli med på hennes trening, så det ble jammen en dobbel økt på denne fruen idag!

Nå er sminke og crossfitsokker av, og jeg er klar for kveldens siste kunder, så blir det kveld i heimen. Gleder meg allerede til sjokoladen jeg skal spise etter middag 😛 #notyourtypicalfitnessmodel

Ha en fin onsdagskveld! Snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page