Just a small town girl

Hvem hadde trodd at denne vanlige frøkna fra Okka By skulle bli flydd til Oslo for å være med på en freakin’ photoshoot?! Not me iallefall!

Men sist uke ble jeg da altså kontaktet av Shape Up om jeg ville være med på en challenge de skal ha for sine lesere, og for at det skulle passe inn i en travel PT’s liv måtte det skje ganske kjapt. Jeg reiser allerede onsdag kveld- det er jo imorgen for pokker!! Så jeg fikk booke om litt kunder, og fikk heldigvis tid til ett besøk hos frisøren i går. Jeg rekker jo selvsagt ikke å gå på noen diett eller lignende for å bli like fin som jentene på bildene under, men tenkte da det hele ble bestemt på lørdag at jeg iallefall kunne kutte ned på sjokoladeinntaket denne uken. Meeeeeen jeg hadde sjokolade både i går og dagen før jeg, og kommer garantert til å spise ikveld også- så de får ta meg som jeg er helt enkelt 😉

Vet ikke så mye detaljer om hva det hele går ut på ennå, men vet iallefall at jeg gleder meg! Ikke bare til selve photoshooten, men til å spise norsk brød med ost og skinke, og til å se norsk TV 🙂


Fy søren så kult ass!

Jeg er jammen heldig 🙂 🙂 🙂

Ha en topp dag, snaiks!

#DetNyeShapeUp #ShapeUpNorge

2 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png