top of page

Julemat og sånn

Når jeg ser gjennom det jeg har blogget om i løpet av julen kan det jo med første øyekast se ut som jeg ikke har gjort annet enn å trene i jula, men jeg håper virkelig ikke at det er inntrykket dere sitter igjen med. Isåfall tar dere feil. Altså, trening har det jo blitt, men det er fremforalt kjevemuskulaturen som har fått jobbe hardest for å si det sånn! Og det er nesten som at jeg selv nesten er litt imponert over alt jeg har prestert å konsumere.

For når jeg spiser sjokolade for eksempel tar jeg ikke bare 3 ruter og er fornøyd med det liksom. Jeg spiser til det er tomt, eller til jeg blir kvalm- og blir jeg kvalm har jeg lært at man bare kan vente litt, og så kan man plutselig spise mer igjen en liten stund etterpå. Synd, men sant.

Jeg har også f.eks tatt meg selv i å spise ett par brødskiver til kveldsmat, selv etter stor romjulsmiddag, ikke fordi jeg var sulten, men fordi det smaker så godt. Når jeg tenker meg om kan jeg faktisk ikke huske sist jeg var sulten..

Så nå får det bli andre boller! En uke eller to med detox og doble treningsøkter tenker jeg får bli bra.

Jeg bare kødder. Obviously.

Jeg tror (og håper?) det ikke bare er meg som har hatt en og annen 200- grams sjokoladeplate for mye i jula, og det er klart at det setter sine spor. Men dere, please say it with me: so what? Hva er poenget med å kose seg meg julemat og snop dersom man skal sitte å angre på det etterpå liksom? Jeg har iallefall ikke tenkt å klandre meg selv for å ha latt smaksløkene få det akkurat som de ville i julen- men jeg har ikke tenkt til å spise 200g sjokolade og en halvkilo smågodt hver dag i 2015 heller 😉


/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c0c/31536027/files/2014/12/img_9839.jpg

Anyways, nyt og kos dere masse de siste dagene av 2014!

XOXO, Candyqueen :-*

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page