top of page

Jentejulebord og jul i heimen

I går var det julebord med jentene, og jeg var ikke edru for å si det sånn, men herregud så gøy det var! Vi har holdt på med denne tradisjonen siden 2008 (!), og det er jo ikke alle år jeg har kunnet delta, så desto større var gleden da jeg innså jeg kunne bli med på årets. Jeg gledet meg selvsagt til å se jentene igjen, men også til å kunne slå ut håret hundreogtiprosent. Og det gjorde jeg 😉

I tillegg fikk jeg sove en hel natt uten å bli vekket av Kaia, men likevel våknet jeg klokken 5 (!), og klokken 7 var jeg visst klar for å starte dagen. Kaia sov til 8 hun.. Haha, herregud, jeg kan jo ikke annet enn å le.

Nå har vi pyntet juletreet, sett litt på Home Alone, spist grøt, mandariner og sjokolade, så om ikke julestemningen kommer nå så kommer den aldri 😀

God jul fininger. Kos dere med familie, venner og mat!

I’m out.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page