top of page

Jeg og Jenny Skavlan liksom

I morgen er det jammen finale i Vixen Award dere, og som nevnt klarte denne frøkna å klore til seg en finaleplass. Hvem hadde trodd at undertegnede, Liva Aarre, Maren Erdvik, Silje Mariela og to sprekfiser skulle klare å danke ut selveste Suzanne Svanevik for eksempel?! Jeg vet ikke med dere, men jeg så den iallefall ikke komme 😉

Så når jeg fikk invitasjon til finalefesten der det finnes sjangs for å få treffe på f.eks Jenny Skavlan (!) er det jo kjipt å måtte takke nei. Dubai- Oslo ble litt langt og dyrt for en helg helt enkelt, men søren ass, det hadde jo vært så kult å få være med!

Så, det ser ut til at jeg og Jenny får prate om våre karrierer som fremsidepiker for Shape-Up ved en annen anledning helt enkelt 😉


jenny 2

Og når det gjelder vinneren under kategorien “Årets Treningsblogg” har jeg trua på Maren Erdvik. Se på henne da! Smilet går jo nesten rundt på dama 😀 Spennende blir det uansett!

Her i gården skal det straks nytes mer kaffe før jeg skal se om de støle lårene mine tillater noen form for trenings 😉

Ha en fin dag! Snaiks

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page