top of page

Jeg, Ian og Ellen

Har egentlig ikke så mye vettigt å komme med idag, men jeg kan rapportere om at det faktisk ble trening i morges, selv om vi nok en gang forsov oss (jeg hadde stilt klokken, men den var jo forsatt på Dubai tid..)

Med hoppetau i kofferten og 1000 DU’s for time (dvs så raskt som mulig- og ja, jeg slo Ian med ca 3 min!) rakk vi iallefall å bli svette før frokost. Deretter ble det solings, og åååååååh, som jeg elsker det! Perfekt temperatur, vakre omgivelser, beste reisefølge, og meget fønny leselektyre. Hva mer kan man be om liksom?


glad tjej i sitt rette element 😉fønni! lenge siden jeg har kjøpt en bok ass, men den her, den kan jeg anbefale 😉Ellen lærer meg om endorfinerlivet dere 😉 livet!


Imorgen skal vi på båtutflykt og snorkling- jippi 🙂 Gleder meg!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page