top of page

It’s a miracle!

Altså, det må ha skjedd ett mirakel! Siden lørdag har jeg hatt absolutt null cravings for sjokolade, og det føles som natt og dag fra bare sist fredag. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men det er noe av det merkeligste jeg har opplevd siden jeg sluttet å like svart brus.

Jeg tror så absolutt at jeg fortsatt liker sjokolade altså, og jeg ville nok fint kunne trykke i meg en hel sjokoladeplate liksom, men det suget etter å gå i sjokoladeskapet (ja, vi har ett sånt på kjøkkenet..) har forsvunnet helt.

Enten så har jeg helt enkelt forspist meg på påskesjokolade (serr, det ble alvorlige mengder sjokolade på meg ass), eller så er det min nye “morgenrutine” som er grunnen. Dersom det er tilfelle så skal jeg søren meg spread the good word som ild i tørt gress altså!

Jeg leste for en stund tilbake siden at Charles Poliquin nærmest tvinger alle sine kunder til å starte dagen med ett glass vann med ¼ teskje farget salt og en shot limejuice, men tenkte ikke så mye mer over det. Det var da storebror holdt på med den rare morgendrikken mens de var her i Dubai at jeg bestemte meg for å prøve selv.

Du kan lese om hvorfor Poliquin anbefaler dette her, men tanken er at man skal re-sette biorytmen med hjelp av morgendrinken og få mer energi og flatere mage typ. Så egentlig har det ingenting direkte med sjokoladesug å gjøre, men hey, if it does så klager jeg ikke!


IMG_5617

Salt og lime høres jo mer ut som noe man drikker på byen, ikke ved kjøkkenbenken first thing in the morning liksom, men prøv, det er faktisk ikke så ille. Dersom dere tester blir jeg kjempeglad for tilbakemelding om hvordan det funket for dere, så keep me posted please!

Snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page