top of page

Instagram

Jeg har jo som så mange andre skaffet meg en instagram konto. Nesten daglig får jeg nye “followers” og siden de fleste er personer jeg verken kjenner ved navn eller utseende, regner jeg med at mange av dem er blant dere som leser her. Til svenskens (les: Jens) store fornøyelse er nesten utelukkende alle av dem fine, nydelige, vakre jenter (..resten er et par gutter ;-))

Da blir jeg litt sånn; hvem er alle disse nydelige jentene? Og hvorfor finner de det interessant å lese det jeg skriver, se på mine bilder, og i det hele tatt bruke tid på mitt vas. Så interessant kan det jo ikke være å se samme bilder av samme jente på ett rustent gym (scratch that: gymmet vårt er jo absolutt ikke rustent, men dere tar vel poenget mitt!?)

Se på dette liksom:


20120806-124737.jpg

Anyone with me? And there’s plenty more where that came from!!!

Det er jo ganske rart å tenke på at dere vet så mye om meg og mitt liv, uten at jeg i det hele tatt har noen som helst aning om hvem dere er.

Hvem er dere? Og hvordan fant dere bloggen min?

Ikke misforstå meg, jeg er jo KJEMPEGLAD for at dere gidder å klikke dere inn her hver dag, det gjør jo det å blogge kjempegøy, men jeg blir bare litt satt ut av og til 😉 Og når det er sagt, ikke bare er dere slående vakre, dere er jo snille og smarte også! Igår tikket det jo inn det ene gode rådet etter det andre. Flotte mennesker ass…

Tusen hjertelig takk for alle lykkeønskninger og gode råd til en over middels stresset jente 😉

U guys are the best!

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page