top of page

Ikke akkurat som planlagt

Jeg har som nevnt ikke egentlig så stort behov for å dra ut å spise og sånn nå for tiden. Kaia har jo en slags rytme med når hun går til sengs, og jeg synes det er ganske greit å holde den sånn noelunde. Men når gode venner ber oss ut på middag, og vi har både mamma, pappa og storebror her som barnevakt, så kunne vi ikke si nei.

Men plutselig var det en liten skrott som absolutt ikke ville sove, så det ble en nesten to timer lang leggeprosess på meg og Kaia, og Ian fikk dra ut alene. Kvart over 9 sovnet hun endelig, og jeg spiste skive med trønderfår og majones til middag.

Det var jo litt synd at det ble slik, for selv om jeg ikke har noe i mot å være hjemme så vet jeg at Ian ville hatt meg med. Bare fordi jeg er mamma på fulltid og vel så det, så har jeg ikke lyst til å glemme kjæresten min oppi det hele liksom. Men, mamma og pappa blir jo her mange dager til, så vi får prøve igjen og håpe på at Kaia er litt mer medgjørlig 🙂


Sånn ellers har dagen bydd på PT-kunde, acroyoga (!), strand og intervaller, så jeg griner meg ikke i søvn for å si det sånn. Men nå må jeg sove- før sjefen våkner 😉

Gudd nait!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page