top of page

I think I’m gonna like it here

I dag har jeg vært på mitt nye arbeidssted, og med fare for å høres ut som en helt ekte blogger: jeg gleder meg så til å få vise dere! Dette er altså et gym vi leier oss inn i, bare et lite (okei ganske langt) steinkast fra SHP. Det er ikke ferdig enda, og siden det ikke er vi som eier tenker jeg det er fint å vente til det er klart før jeg viser det frem, men jeg er mildt sagt gira på å få starte med kunder der. Utsikten er ikke helt den samme som på SHP, men ellers er det et semiprivat studiogym, så arbeidssituasjonen min blir ikke så altfor ulik det den var før.

Eierne skal ta over mye av utstyret fra SHP, så i dag har jeg vasket og skurt litt på hantler, stativ og maskiner. Selv med gøye podcaster i ørene flyr jo tankene avsted når man holder på med sånt, og jeg tenkte som så mange ganger før på hvor flink og driftig mann jeg har. Det er hans fortjeneste at jeg siden 2011 har hatt en drømmejobb på SHP, og det er han som nå har hooket oss opp med dette nye stedet. Min mann kan altså 🙂

Da jeg var ferdig med vaskingen hadde jeg tid og lyst til å trene litt, og det ble 10 runder med start hvert fjerde minutt av 10 knebøy, 10 skulderpress og 10 fremoverbøyde ro. Jeg har jo kjørt pullups eller chins omtrent hver eneste gang jeg har trent styrke de siste ukene, så det føltes nesten rart å ikke gjøre noen av delene, men jeg hadde nok bare godt av det si.

Nå har jeg også godt av litt søvn, så jeg runder av her.

Snaiks!

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page