top of page

I pose og sekk

Ian er på kurs i Oslo i helgen, så jeg og Kaia er alene hjemme. Jeg fikk likevel til å jobbe litt i morges med god hjelp fra svigerfar i 12. etasje. Etter fredagsjobb blir det som regel av familietrening på SHP siden det ikke er så mye folk i gymmet i helgene, men så var jo ikke Ian her, og jeg hadde fått ny bikini, så da ble det stranda i stedet da.

Jeg hadde jo likevel lyst til å trene, så i stedet for å dra rett hjem etter fire fine timer i solen tok jeg og Kaia turen over til SHP for å løfte litt- i strandklær og flipflops liksom 😉

Det funka fint det altså, og det ble hele 10 sett med hofteløft og pushups. Da slapp jeg å tenke, og kunne inkludere Kaia i hofteløftene dersom hun var utålmodig (les: ha henne på fanget). Genialt!

Sol, Kaiakos, trening og 4 episoder SKAM på rappen- denne alenemammaen (for en helg) klager ikke ass 😉


God helg partpeople! I’m out 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page