top of page

I opened up a can of Martha Stewart

Idag har jeg bakt! Sing halleluja og kryss i taket så gøy det var! Jeg liker jo egentlig veldig godt både å bake og å lage mat, men tar meg omtrent aldri tid til å gjøre det. Men istedet for trening idag, ble det baking- ser du pappa, jeg prioriterer!! 🙂

Det begynte med at jeg så dette innlegget tidligere idag, og i tillegg har Ian ønsket reprise av nøttebrowniesene jeg lagte i forbindelse med åpningen for litt siden. Og så hadde jeg sett en annen oppskrift som så spennende ut (den viste seg å faktisk være best av alt jeg lagte), så det ble helt enkelt at jeg lagte 3 forskjellige sunne og sukkerfrie desserter. Om det var godt? U bet 😉 Om jeg skal lage det igjen? Svar: JA
Ian er egentlig alltid fornøyd uansett hva han får på tallerkenen, men idag var smilet ekstra stort på gutten. Jeg skjønner bare ikke hvor det blir av alt han stapper i munnen, for den gutten kan spise!! Flaks for meg, for som dere kanskje har fått med dere vet jeg hvordan man bruker tyggemuskulaturen jeg også 😉

Later!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page