top of page

I fell in love with you when you said I could have meat and nuts for breakfast

Arbeidsuken starter jo (som dere sikkert vet til nå) allerede på søndager her i Dubai, og jeg er akkurat ferdig med min første kunde. Timen var en oppfølgingskonsultasjon med en mann jeg tidligere har lagt kostholdsprogram til.

Både synet av ham (for her hadde det skjedd endringer!) og kostholdsdagboken hans (som var en fryd å lese) fikk meg til å smile fra øre til øre. Men det beste av alt var at han i tillegg til dette kunne fortelle meg at både treningen og maten gikk som en lek. Hva er vel bedre enn å føle at ting går av seg selv? Man kan ha ett perfekt trenings- og kostholdsopplegg i teorien, men det er jo ikke vært fem flate øre dersom kunden ikke klarer å leve med det i praktisk.

“I fell in love with you when you said I could have meat and nuts for breakfast” var hans svar da jeg spurte om han var fornøyd med kostholdsopplegget. That shit made my day 😀


paying it forward

Ha en topp søndag partypeople! Nå venter Merethe på meg i gymmet, så jeg krysser fingrene og stikker inn til sjefen 😉

Snaiks!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page