top of page

Hvor ble denne dagen av?

Dagene har alltid gått fort her i Dubailand, og de har i alle fall flydd av gårde siden Kaia kom. Men dagen i dag vet jeg knapt hvor ble av. En fin dag har det vært likevel da, for det er jo alle dager med Kaia 😉

Halve dagen (det føltes i alle fall slik) gikk med til å hente en pakke fra snille Camilla på postkontoret i Dubai. Det skulle nemlig vise seg å ikke være bare bare. Først kjørte jeg til feil postkontor. Og så tok jeg feil avkjørsel på vei til det rette postkontoret, og gjør man det i Dubai tar det omtrent en halvtime ekstra bare å komme tilbake til det stedet der man kjørte feil. Det er i alle fall ikke langt fra sannheten. Så da vi endelig kom frem til postkontoret, og det viste seg å være tidenes kø der, dro jeg helt enkelt babykortet og sneik som bare F i køen. #sorrynotsorry

Det skulle likevel vise seg å være veldig verdt den noe frustrerende turen, for i pakken fra Camilla lå det søteste lille babynestet som paste perfekt i vognen vår. Tusen, tusen takk Camilla 😀


Vel hjemme ble det middagslur på både meg og Kaia, etterfølgt av intervaller på meg og kos med mormor for Kaia, og så middag på hele gjengen. Og det var den dagen liksom!

Tar gjerne en ny sånn dag i morgen jeg altså 😉

Snaiks

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page