top of page

Hva betyr (ff)?

Altså, det er lenge siden jeg mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har svart på dette spørsmålet, men ett godt spørsmål (lol) kan ikke svares på for ofte, eller hur?

(ff) står altså for “før frokost”, og jeg bruker det for å markere hvilke treningsøkter som blir gjort på fastende mage. Dette er noe jeg har gjort helt siden 2011 da jeg startet med periodisk faste. I starten følgte jeg opplegget litt mer strikt enn jeg gjør nå, og noe av greia (til Lean Gains iallefall) er at man trener like før man bryter fasten. Så det henger vel fortsatt i tenker jeg.

Anyway, i dag ble det iallefall en lang økt, før frokost:

A1) 6 x 5 muscle ups (3 stk strikt + 2 stk kipping) B1) 4 x 6 markløft @ 105kg B2) 4 x 8+8 1-arms KB press @ 16kg C1) 3 x 10+10 eleverte bulgarske splitt @ 2 x 27kg C2) 3 x 8 kipping HSPU D1) 3 x 8 glute ham raises

En som virkelig har forstått hva (ff) betyr er Mari Aurora, en kul og sterk norsk jente som var inom SHP gjentatte ganger da hun nylig var på ferie i Dubai. Og folkens, hun hadde med ett kaffekrus med “(ff)” trykket på! Jeg var seriøst i ekstase, og vi kan trygt konkludere med at jeg har fått en ny favorittkopp 😉


IMG_7704

*beste koppen ever*

Håper dere har hatt en fin søndag partypeople! Denne frøkna hopper straks til sengs 🙂

9 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page