top of page

Hodepine, ufrivillig treningsfri og frokost kl halv sju

Æsj. Vondt i hodet for tredje dagen på rad. Lørdag kunne jeg forstå, og muligens gårdagen også, men idag har bare vært kjedelig! Jeg har verken kunnet trent eller orket å spise, og har sikkert hatt mine mest ukonsentrerte PT-timer hittils. Imorgen er Ian hjemme så da vil jeg være frisk! Dessuten driver jeg ikke med mer enn 3 dager treningsfri på rad, så nå får det være slutt på dette tullet 😉

Gomler i meg kylling, guacamole og gulrøtter as we speek, og jeg føler meg bedre allerede. Uten mat og drikke duger helten virkelig ikke! Det har forresten kanskje litt å gjøre med de to paracetene jeg hadde som forrett også. Jaja, godt var det iallefall 🙂


20121001-185906.jpg

Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page