top of page

Hei mitt navn er Inger og jeg er en sjokoholiker

I kveld har jeg spist over 300 gram sjokolade, og jeg er ikke kvalm engang. Likevel tenkte jeg at jeg burde stoppe, så jeg gav de tre siste rutene av firkløveren til Ian og gikk på badet for å pusse tennene. Det hjelper dersom du ikke klarer å la være, men vet at du kanskje ikke burde, spise mer sjokolade #fitnesstips 101 versegod.

Jeg snappet litt av sjokoladespisingen, og allerede har jeg fått snapper tilbake av typen “hæ, spiser du sånn?”, og det er faktisk ikke første gangen det har skjedd i det siste. For besøk fra Norge betyr jo norsk snop og sjokolade i både skap, mager og på Snap, og jeg har fått flere meldinger fra folk som både er forundret over, og applauderer at jeg spiser sånt. En del av meg er jo selvsagt glad for at de ikke kjefter på meg i stedet liksom, mens jeg mest er overrasket over at folk ikke tar det som en selvfølge at jeg spiser snop og sjokolade. “Hallo, have you me me?!” får jeg lyst til å svare, men så kommer jeg på at de mest sannsynlig faktisk ikke har møtt meg da 😉 Likevel, jeg trodde at “alle” visste at jeg var en sjokolade- og smågodtelsker, men det stemmer altså ikke.

Litt av grunnen er kanskje at jeg får nye følgere, og at de ikke har fått meg seg ståa enda, men så tenkte jeg over at det faktisk kan være folk der ute som tror at jeg er sånn som bare spiser kylling og ris fordi det er det eneste de har sett meg poste på Instagram. I motsetning til de som gjerne poster bilder av deilige boller, kaker og godt som ikke spiser en gang, så har jeg altså kommet så langt at jeg føler jeg spiser så mye sjokolade at det ikke er “sunt” å vise det frem lenger. Det er sikkert flere som synes det er godt å se andre også spise usunt, men uansett hvor bra det er å ha et avslappet forhold til mat og snop så er det kanskje ikke lurt å spise 300gram på en kveld liksom.

Men skulle det fortsatt være noen tvil: jeg spiser sjokolade omtrent utelukkende hver dag. Riktignok (og heldigvis!) spiser jeg ikke 300 gram hver dag, men jeg spiser som regel opp en 100 grams plate. Jeg holder meg til Ritter Sport Fine Cocoa i hverdagen (#hverdagssjokolade), og spiser Firkløver, melkesjokolade, Kinder Egg eller Ferrero Rocher dersom jeg føler for det i helgene. Smågodtet i Dubai er ikke like godt som i Norge, så det spiser jeg mest av når jeg får det importert, men det hender at jeg kjøper en pose Dubaisk Haribo også.

Når det er sagt er jeg flink til å “velge mine fiender” og spiser ikke hva som helst av hverken sjokolade eller snop. Skal jeg spise sånt skal det være verdt det, og jeg sier fint nei takk til kake om den ikke frister liksom.

Så, da har vi det oppklart håper jeg 😉


Dette bildet hadde forresten ingenting å gjøre meg hverken sjokolade eller snop, men det var det siste jeg hadde på kamerarullen så det får duge likevel.

God natt og god helg!

Snaiks 🙂

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page