top of page

Hei fra Oslo

Her skulle det vel strengt tatt stått “hei fra Portugal” først, for den siste uka har vi nemlig vært i svigerfars hus i Portugal, men det aner meg at dere som fortsatt gidder å klikke dere innom her også følger med litt på Instagram, slik at dere allerede visste det.

Vel, første uken i Portugal har fløyet forbi, å nå er jeg altså i Oslo for å være med på #funkyginechallenge i morgen. Jeg skulle gjerne ha vært med som deltaker, for alt ligger til rette for et rått opplegg og en kjempegøy økt, men jeg er en del av crewet, og det er intet mindre enn kjempestas! Jeg er forberedt på at det vil bli litt av et hardkjør (ikke bare for deltakerne!), men jeg gleder meg skikkelig 😀

Challengen skulle vise seg å starte tidligere enn forventet for min del da, for da jeg kom til flyplassen i Faro i morges fikk jeg vite at flyet som skulle gå 9.45 var forsinket til 12.35. De booket meg om til å fly via Lisboa i stedet, men det flyet sto nærmere en time på rullebanen før det lettet, og vi landet i det boarding til flyet til Oslo startet. Heldigvis var det flyet også forsinket sånn at jeg i alle fall rakk det, men her sitter jeg altså på flybusssen på 12- timen med reising (som i og for seg ikke er så mye, men likevel mitt mas når man var innstilt på en mye mer smud tur), og jeg kjenner meg rimelig klar for en dusj på hotellrommet og ett (to) glass vin på sengekanten 😉

Kaia og Ian klarer jeg så vidt tenke på, for da er jeg redd jeg begynner å grine. Dette er første gang jeg er så lenge borte fra henne, og selv om både hun, jeg og Ian har godt av det, savner jeg dem allerede.

Anyways, nå skal jeg snart av bussen, så jeg får runde av her.

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page