Gummistøvler

Jeg sov bort halve dagen idag også dersom noen lurte på det. Jeg fatter ikke hva som skjer, men nå burde jeg iallefall være utsovet!

Måtte tyvlåne Marie sine gummistøvler da jeg skulle treffe Ian i sentrum idag. Det skal bli bittelitt godt å komme tilbake til varmen nå kjenner jeg. Uansett, fikk kjøpt litt gaver og diverse før vi kjøpte med oss kveldsmat og dro hjem. I ekte “the last supper” ånde vurderte vi både Dolly pizza og laks før vi endte opp med å kjøpe grovt brød og masse godt norskt pålegg. Gjett om vi koste oss- beste kveldsmaten på lenge 😉


Imorgen er faktisk planen å trene på Olympiatoppen før vi setter oss på flyet til Dubai. Fyttikatta jeg gleder meg til å komme inn i normale treningsrutiner igjen!

Godnatt!

PS! Takk for kjempefin tilbakemelding på forrige innlegg, dere er snille 🙂

3 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png