top of page

Gratulerer med dagen!

Det er lenge siden jeg har lengtet så mye hjem til Norge som jeg gjør i dag! Det gikk litt bedre utover dagen da jeg kom i gang med jobb og andre sysler (her er det jo helt vanlig hverdag

), men i morges begynte jeg faktisk å grine da jeg innså at jeg ikke var hjemme i Norge på selveste 17. mai. Helst ville jeg våknet av salutten fra Kontrari, gått ut i bare nattkjolen for å henge opp flagget, og stresset på med bunad for å dra ned til byen og se søskenbarnene mine gå i tog. I stedet stod jeg altså på badet og grein og prøvde å ta på meg maskara på samme tid. Hipp hurra for 17. mai liksom!

Nå er heldigvis jobbdagen over og jeg skal hjem for å bytte til finstasen (IKKE bunad, buhuu) før vi skal i 17. mai middag arrangert Norwegian Business Counsel i Dubai. Jeg satser på at det hjelper litt på stemningen, og skal slutte å synes synd på meg selv altså. Jeg har jo så altfor mye å være glad for sånn egentlig 😀

Håper dere har en topp feiring, og GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page