top of page

Golf til frokost

Det er en stor golfturnering på gang her i Dubai (dere får spør Ian for detaljer..), og i den anledning ble jeg invitert til å delta på en såkalt “golf-clinic” med en av golfproffene, Paige Spiranac.

Vanligvis sier jeg nei til sånne events, og uten å ville fremstå som høy på pæra: det blir en del sånne invitasjoner ass, men akkurat dette sa jeg ja til. Aller mest for Ian sin del (han er ivrig golfspiller og har nok ett ønske om at jeg også skal falle for sporten), og så litt for å se om hun var like pen i virkeligheten som på bilder. Hun var altså det.

Paige gjorde først en kjapp 101 på hvordan man svinger en golfkølle, og så fikk vi teste selv. Og det var ikke mye å skryte på hos meg i alle fall. Herregud. Det ser jo så lett ut når andre gjør det, men jeg var helt totalt verdiløs! Snakk om å være utfor komfortsonen ass! Har forsåvidt hørt at det skal være bra, så det er aldri så galt at det ikke er godt for noe. Osv 😉


Sorry Ian, det blir nok ikke noen date på golfbanen for oss to i nærmeste fremtid.. Men en kul, anderledes morgen var det uten tvil!

Etter golfen bar det til legen for Kaia’s ettårs-vaksine. Jeg gruer meg jo alltid til at de skal stikke sprøyter inn i de gode, myke lårene hennes, men det gikk ganske bra i dag. For like etter at sprøytene ble satt (de kjører to på en gang), begynte air conditionen i taket å lekke som bare det, så hun ble så distrahert at det knapt ble noen grining. Snakk om å få hjelp fra oven da 😉

I dag satser jeg på å få testet dag 1 av online-programmet. Hva skal vi forresten kalle opplegget? Styrketrening med Inger in Dubai? Eller blir det for lite sexy?? Let me know, så skal jeg gi tilbakemelding om hvordan den første økten føltes 😀

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page