top of page

Godt i gang- igjen

Vår andre treningreise til Dubai er i gang, og jeg kan nesten ikke fatte at vi er på dag 2 allerede. Jeg vet av erfaring at denne uken kommer til å gå fort, men det gjør jo tross alt alle andre uker også, så noe annet er vel ikke å forvente 😉

Det gikk strålende å hente jentene (og gutten!) på flyplassen, og mens vi stod og ventet på dem kjente jeg at nesten ble sentimental av å tenke på gjengen som var her sist. Det var en bra gruppe, og det virker virkelig gjeng nr 2 til å være også. Førsteinntrykket av dem var helt topp, og ingen har skuffet siden. Gruppen er mindre enn sist, men desto mer inkluderende er de. Og spreke! Sirkeltreningen i går gikk som en lek, og løpeturen rundt Dubai Marina og JBR i morges gikk også unna.

I går hadde vi som sist velkomstmiddag på Reem Al Bawadi der deltakerne fikk smake litt arabisk mat, og deretter bar det til Marina Mall og ei litta shoppingsession på Lulu Lemon. De fleste jenteney valgte å spise softis til dessert i stedet for Cinnabon, men jeg skal snakke vett i dem i kveld. Da er det nemlig kostholdsforedrag med yours truly 😉

Mellom slaga rekker vi litt sol også, og så langt har Dubai levd opp til forventningene værmessig. Det har jo vært litt kjøligere i det siste, og jeg skal ærlig innrømme at jeg har vært bekymret for hvordan været skulle bli, men so far so good. Jeg ligger selv på en solseng as we speak, og jeg fryser ikke forråsirresånn ;-P

Jeg digger jobben min. Om det skulle være noen tvil.

Snaiks 😀

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page