top of page

FYI x 3 #reklame

Jeg var egentlig trøtt og klar for natta da Kaia la seg i kveld, men jeg har så mye jeg vil fortelle dere (eventuelt reklamere for), at jeg måtte utsette det noen timer. Vi lanserer nemlig vårt aller første online hjemmetreningsprogram nå på mandag, og det er noe jeg virkelig har sett frem i mot lenge. Vårt online styrketreningsprogram har blitt tatt svært godt i mot, men jeg vet jo at det er mange som av ulike grunner ikke kan eller vil trene på treningsstudio, og derfor har jeg hatt lyst å ha noe å tilby de som heller vil trene hjemme. I det siste har jeg jo trent mye mer hjemme selv og virkelig fått sansen for denne typen økter, og det er ikke til å legge skjul på at vi har hatt travle mammer med behov for ei litta #quickfix i tankene når vi lagte dette opplegget. Når det er sagt passer øktene like bra for hardbarka gymgåere som ønsker et alternativ de dagene dørstokkmila blir for lang 😉

Er du sånn som sverger til gym (eller har svært godt utrustet hjemmegym), så kjører vi i gang en ny runde av Styrketrening med Inger in Dubai også, i ekte nyttårsånd.

Og så må jeg minne om at vi fortsatt har ledige plasser til treningsreisen vår 10-18 februar, samt at fristen for å melde seg på er søndag 7. januar.

Så, da vet dere det. Og for at jeg skal komme meg raskere i seng skal jeg gjøre kort prossess med linker til mer info her:

  1. Les mer om Hjemmetrening med Inger in Dubai oppstart mandag 8. januar her

  2. Les mer om Styrketrening med Inger in Dubai oppstart mandag 8. januar her

  3. Les mer om Treningsreisen til Dubai med påmeldingsfrist søndag 7. januar her

IMG_7039
IMG_7040
IMG_7044
IMG_7045

Håper du finner noe som kan passe deg 😉

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page