top of page

Fra heim til home

Hello party people!

Jeg har nok til tider litt spesiell humor, og koste meg meget første nyttårsdag med å poengtere alt jeg ikke hadde gjort siden i fjor. I den forbindelse frister det med ett “takk for sist, jeg har jo ikke blogget siden i fjor”, men om jeg erindrer rett var det jo langt etter midnatt på nyttårsaften at jeg trykket publiser på sist innlegg, så jeg skal spare dere for den.

Uansett, siden sist har vi da altså reist tilbake til Dubai, og fy søren dere, det var godt å kjenne litt varme på skrotten igjen. Jeg sa riktignok til Ian i morges at jeg syntes det var litt kjølig, for det er det jo til Dubai å være, men det var ingen behov for å fyre i peisen i morges for å si det sånn.

Jeg har gjort en ganske big deal av det på Instagram og snap, men om noen til formodning ikke har fått det med seg så er jeg altså på fremsiden av denne månedens utgave av Shape Up! I slutten av sommerferien var jeg i Oslo for å knipse bilder til både cover og treningsprogram, og det var så gøy å endelig få se resultatet. Tenk at dette er andre gang jeg får leke covergirl for Shape Up- jeg trodde helt ærlig at jeg var for gammel og utdatert til sånt. Men nei, folka i Shape Up hadde trua, og sånt kan man jo ikke være annet enn takknemlig for.

Allerede i romjulen fikk jeg melding fra abonnenter som hadde fått bladet i posten, mens for oss andre ville det ikke komme i butikkhyllene før i januar. Jeg tror egentlig de fleste butikkene setter ut bladet i morgen, men noen har allerede begynt å selge det, så dere kan tro jeg stresset med å få tak i et eksemplar før vi reiste tilbake til Dubai. Det finnes ikke sååå mange butikker i Egersund, men jeg var innom samtlige for å lete, dog uten hell. En snill følger sendte meg bilde av en hel bunke på Sola flyplass, så der fikk jeg og Ian plukket opp hvert vårt blad før vi satte oss på flyet. Jeg hadde så sykt lyst til å spørre mannen i kassen om han kjente igjen hu på fremsiden, men var redd det hadde blitt for kleint. For ham altså. Dette er stas for meg and I got no shame 😉

img_6442

Her i Dubai er jo første dag i uken søndag, så vi er i gang med jobb og barnehage allerede. Og apropo, det er snart tid for å hente den lille frøkna så jeg må avrunde.

Snaiks!

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page