top of page

FOR EN DAG!

Nå som gangsperren endelig har gitt seg er det på høy tid med en liten recap fra #funkyginechallenge, og fy søren dere, FOR en dag! Jeg tror nok ikke jeg var helt klar over hva jeg hadde begitt meg ut på, og fikk litt høy puls i det jeg entret Valhall arena og fikk se hvor stort og gjennomført alt var. Derfra bar det rett bort til Funkyfam, mr Harm himself, og et føkkings filmcrew, så pulsen holdt seg egentlig der oppe resten av dagen- og vel så det.

Challengen bestod av 8 ulike stasjoner á 10 minutter der man fikk gjøre alt fra airsquats til løping med gevær og vektvest. Hver pulje hadde 8 grupper med deltakere, og med 5 puljer totalt betydde det at vi som var instruktører kjørte gjennom vår stasjon intet mindre enn 40 ganger. Med demonstrering og sånn ble det til at jeg kjørte minst 30 knebøy på min stasjon, så da jeg var sliten i låra etter første (!!!) runde ba jeg en stille bønn om at jeg skulle orke å gjennomføre dagen. Det er seriøst noe av det mest slitsomme jeg har gjort på lenge, og med langt over 1200 knebøy i lårene da dagen var omme føltes det ut som at jeg hadde løpt maraton. Men det er rart med det, sliten som fy før hver gruppe, og likevel fikk jeg så mye energi når en ny gjeng deltakere kom til stasjonen klare for å kicke ass, så da var det jo bare å kjøre på.

Så, takk til alle de som kom! Nå var det jo ingen tvil om at arrangørene og hele teamet bak hadde peiling på hva de drev med, for det der var proffe greier, men slike event blir jo virkelig til det de er på grunn av deltakerne. Og deltakerne, de var helt rå!

Og selvsagt takk til Jørgine som ville ha meg med. Den dama er om mulig enda nydeligere i virkeligheten, og tok meg mot som en venninne. En hel dag der absolutt alle, kids inkludert, ville ha en bit av henne, uten en eneste antydning til å være stresset eller sur. Da vi stod ved selfieveggen sammen sjonglerte hun kommunisering med litt slitne kids og bilder sammen med den ene deltakeren etter den andre som en føkkings queen. Den dama ass, hun er en stjerne.

Nå har jeg i og for seg møtt moren også da, så det aner meg hvor hun har det fra 🙂

Dette må jo bare bli en årlig greie! I så fall, kan jeg få være med neste år også Jørgine? 😉

Forresten, Pia har vlogget fra hele greia, så sjekk den ut dersom du vil se hvordan vi hadde det. Yours truly klarte å snike seg med litt der de første minuttene gitt 😉

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page