top of page

First come, first serve

Jeg hadde egentlig tenkt til å svare på denne spørsmålsrunden litt systematisk, dvs fordele spørsmålene i ulike kategorier som “personlig”, “trening” og “kosthold”, men så fant jeg ut at jeg ikke gadd det ;-D Istedet har jeg svart i akkurat den rekkefølgen som spørsmålene ble stilt, så dere får unnskylde uordenen. Her er iallefall første del:

Når du løper kort-intervaller på mølla, hva pleier farten å være på da? 🙂 Jeg løper som regel 30 sekunder og hviler 30 sekunder, og da løper jeg på 18km/t. Drar som regel tempoet opp til 18.5 på noen av intervallene, men det kommer an på dagsformen.

Hvem er dine beste venner? Min aller beste venn er Ian. Og ja, jeg vet det er kleint og at ”Sex and the City” og alle andre jenteserier advarer mot glemme venninnene sine når man få en mann, men heldigvis har jeg gode venninner både i Norge og Dubai også.


_MG_8114-15

Hvordan ser en normal dag ut for deg (når står du opp, jobber, spiser, trener, legger deg, fritid, osv)? En typisk dag i mitt liv ser ut som følger: står opp kl 7/8/9, drikker en kopp kaffe mens jeg leser avisen (les: scroller meg gjennom Instagram), går på jobb og har mine morgenkunder (noen dager 2 stk, andre dager 5 stk på rappen), svarer mail etc og tar en kaffe til, trener, spiser lunch, har resten av dagens kunder, går hjem og lager middag, spiser middag og ser en episode eller to av en eller annen serie (akkurat nå er vi i en Mr. Selfridge-fase), legger meg. Som du ser, I’m really living the life in Dubai 😉

Hva syns du om fitness (altså bikini, atletisk, body, osv)? Jeg synes det er gøy å se på transformasjonene jentene går gjennom, jeg har alltid vært en sucker for før-og-etter-bilder, men that’s as far as it goes. Jeg tror aldri du får se meg på en fitness-scene for å si det slik.

Hvordan kan du være så glad hele tiden? Haha, jeg har vel mye å være glad for tenker jeg 😀 Men jeg er jo strengt tatt ikke glad hele tiden, det kan Ian sikkert bekrefte 😉

Hva liker du mest og minst med å bo i Dubai? Det jeg liker mest: at det er sommer året rundt. Det jeg liker minst: at det er langt fra Egersund.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva overrasket deg mest med å komme til Dubai? Oh, det er flere ting. F.eks at omtrent alt jeg på forhånd trodde om det Emiratiske folkeslag viste seg å være feil på ett eller annet vis (ikke alle lokale jenter er så konservative som man skulle tro nemlig!), eller at jeg til og med nå, ca 3 år senere, fortsatt synes det er helt fantastisk digg å kunne ha en dag på stranden i stekende sol. Men det som overrasket meg mest må vel være hvor trygg jeg føler meg i Dubai, til tross for at den fremmede kulturen og alle ulikheter med Norge.

Har dere planer om å flytte tilbake til Norge? Vi kommer nok til å flytte tilbake til Norge en gang ja, men akkurat nå er det ikke i planene.

Hvis du ikke jobbet med trening og kosthold, hva ville du jobbet med? Tipper jeg hadde vært lærer.

Er du redd for å gå opp i vekt eller legge på deg fett? Tenker du på det? Vekten bryr jeg meg ikke så mye om, den er jo bare ett siffer uansett, men ønsker jo selvsagt ikke å legge på meg fett. Det vil derimot være feil å si at jeg er redd for det. Jeg kjenner meg ganske trygg på at mine hverdagsrutiner ikke vil gjøre at jeg går opp i vekt eller fett, så jeg tenker ikke så mye på det. Men, en gang i måneden blir jeg kjempetjukk over natta og føler meg crap. Heldigvis sitter det for det meste bare i hodet og problemet løser seg selv så fort ”tante rød” pakker kofferten og drar igjen 😉

Hva liker du best – styrketrening, løping eller crossfit? Jeg trives absolutt best med en kombinasjon av styrketrening og løpetrening. Crossfit er slitsomt og jeg må enten være veldig motivert, eller trene sammen med noen for å gjennomføre en typisk crossfitøkt.

Hvem er dine forbilder innenfor trening? Jeg tror jammen ikke jeg har noen forbilder innen trening. Det er svært mange jenter jeg beundrer, både når det gjelder utseende og prestasjon, men har liksom ikke noen som jeg ser opp til på den måten, if that makes sense. Om jeg må nevne noen må det være kjæresten til Henrik, Christin. Hun har en helt nydelig feminin kropp, men er samtidig sterk som fy.

Har du, eller har du, pådratt deg skadar med all treninga? I så fall – kva har du gjort for å fikse opp i det? 🙂 Da vi bodde i Stockholm hadde jeg tendens til løperknee, og fikk traktusbåndbehandling for det. I tillegg startet jeg å gjøre ulike utfallsmatrixer som en del av både oppvarming og styrketrening, slik at jeg siden (bank i bordet!) har vært helt fin i knærne. Den ene foten min var helt føkka etter at jeg løp marathonet i 2013, men jeg gjorde vel ikke så mye annet for det enn å hvile og å unngå løping og visse beinøvelser en måneds tid. Det hender jo at jeg iblant kjenner litt vondt i ryggen eller lignende også, og da er det greit å ha en mann som er naprapat og kan knekke litt eller stikke noen nåler.

For oss i kalde Norge så er vi overbevist om at du lever et fantastisk liv i ørkenland med en jobb du elsker, eget firma, du får oppleve masse kult og en mann du er galen etter!:) Er det noe du skulle ønske var annerledes i livet ditt? Hallo- er det ikke åpenbart!? ”Insert obvious baby here”

…men du har helt rett, I’m really crazy about that man 😀


_MG_8064-51
1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page