top of page

Fint skal det være om halve rumpa er bar

He. Re. Gud.

For en natt jeg har hatt! Jeg føler meg bittelitt bedre nå, klokka nærmer seg sju og jeg har sovet en liten time, ellers er det ikke mye positivt å melde om fra denne kanten. Faktisk var natten så røff at dersom du synes oppkast og diaré er TMI (too much information), så bør du slutte å lese her. Men jeg må faktisk fortelle, for dette er noe av det sykere jeg har vært med på, iallefall om vi snakker kategori matforgiftning og omgangssyke.

Det startet så bra i går kveld. Meget bra faktisk! Ian hadde vært caddy på en meget stor og fancy golfturnering i går, og på kvelden ble det arrangert beach party på Atlantis for spillerne. Ian fikk billetter til både meg og ham, og jeg var ikke vond å be siden det var mat involvert.

Å fan. Mat. Will I ever eat again?!

Anyway, Nasimi Beach på Atlantis er ganske fancy generelt, men vi ble mildt sagt imponerte da vi kom dit i går. Det var som en posh matfestival med fri flyt av drikke og det som værre er. Jeg tok visst ingen bilder av herligheten, men snappet selvsagt litt (@ingerindubai) dersom du vil ha en stemningsrapport.

Jeg koste meg virkelig med maten, men klarte å ikke spise meg ubehagelig mett. Likevel følte jeg meg uggen da vi kjørte hjemover, og kjente med en gang vi la oss i sengen at det skulle bli vanskelig å sove. Jeg har hatt et par sånne netter i det siste, men i går var annerledes. Jeg følte jeg hele tiden måtte svelge for å holde mageinnholdet nede, og etter ca to timer uten søvn gikk jeg inn på badet i tilfelle jeg måtte spy. Ingenting skjedde, men jeg hadde så vidt kommet tilbake i sengen og fått en trøsteklem av Ian før jeg måtte løpe på badet igjen. Så startet det.

Å kaste opp er aldri behagelig, men når man i tillegg har en sprenghard mage i front som virkelig får føle hva spenning er, da er det meget lite digg ass. Vanligvis hjelper det jo å spy når man er kvalm, men ikke i går. Jeg la meg i sengen igjen med den verste mageknipen jeg har kjent på lenge, og innså at soving fikk utgå inntil videre. Og det ble ett par turer med roping på elgen skal jeg love. Og så begynte det i andre enden.Herregud.

Jeg hadde i tillegg en tur der jeg spydde, for så å måtte sette meg på ramma sekunder etterpå, og så spy litt til. Da ville jeg jo ikke snu meg rundt til herligheten i do, så det kom i vasken. Stakkar Ian var kommet inn på badet for å trøste og fikk med seg akkurat det halve minuttet der han. Men å se sin 30-årige gravide kone spy i vasken med trusa på knærne midt på natten er jo det alle menn drømmer om, sant? Stakkar. Vi er gift så det går greit. Tror jeg :-O

Nå føler jeg meg som sagt litt bedre. Hva enn jeg hadde fått i meg må være ute av systemet nå. Og siden jeg liker å se det positive i alt kan jeg jo i alle fall slå fast at en natt med 1 time søvn er bra øving til når lille bebis kommer 😉

Derfor skal jeg leke at lille bebis sover nå, og prøve å få ett par timer til på øyet.


God natt/god morgen.

I’m out!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page