top of page

FINAFUCKINGLY

Excuse my French, men denne dagen har jeg ventet så lenge på at det må litt sterke gloser til. Egentlig kunne jeg skrevet om det faktum at leiligheten vår endelig er ferdig, og at vi har flyttet siden jeg sist tittet innom her, men det får vente. Det er faktisk noe enda mer etterlengtet jeg vil fortelle dere om.

KAIA SOV RUNDT I NATT!

For aller første gang in the history of the world sov hun en hel natt uten å vekke meg. Jeg har ventet på denne dagen så lenge at jeg nesten ikke kan tro at det er sant! Men, det har altså skjedd. Endelig! Kaia, og dermed jeg, har sovet en hel natt uten å våkne. Sing halleluja and praise the Lord!

Da hun var liten husker jeg at jeg leste at noen barn ikke sover natten gjennom før de er to år, og tenkte at det var leeeeenge å vente. Vel, vi bare la til et år til der vi.

Hvorfor hun har våknet minimum to ganger per natt har jo mest å gjøre med at hun har sovet med oss. I den forrige leiligheten hadde vi et ekstra soverom, men med gjester titt og ofte ble det brukt til gjesterom i stedet for barnerom. Hun hadde egen seng på vårt soverom, men til slutt la jeg henne ikke engang i den, for hun kom over i vår seng i løpet av natten uansett. Jada, jeg kunne sikkert ha kjempet bedre mot å gjøre akkurat det, men det er rart med det, midt på natten er det jo å sove man ønsker mest, så da valgte jeg enkleste utvei.

I den nye leiligheten har Kaia endelig fått sitt eget rom, og jeg hadde høye forhåpninger om at det ville hjelpe på samtliges nattesøvn. Hun fikk velge seng selv og var helt innstilt på å sove i den. Heldigvis. Første natt hostet hun i ett-tiden, og jeg tror jeg var inne på rommet hennes før hun hadde hostet ferdig. Andre natt våknet hun klokken 5 og ville inn til oss, og bare det var jo en helt fantastisk forbedring. Og i natt, eller det var i alle fall natt jeg trodde det var, måtte jeg på do, og sjekket klokka etterpå. Den var 9 minutter over 6! Jeg ble så glad for at Kaia hadde sovet så lenge at jeg vekket Ian for å fortelle ham. Et minutt senere våknet Kaia, og da var det helt okei for meg å starte dagen. Åh, ubrutt søvn altså, helt føkkings fantastisk!

Jeg har hele tiden sagt at den dagen hun sover rundt, sa skal jeg ringe lokalavisen. Men så ble det dere som fikk nyheten i stedet 😉

Ok, må stikke, jeg har esker som må pakkes ut av.

Snaiks!

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page