top of page

Ett døgn i London

Det var absolutt ikke slik jeg hadde sett for meg årets siste dag skulle bli. Ikke det at vi hadde store planer om feiring altså, tvert i mot, jeg hadde bare ikke tenkt å sitte på en flyplass, for så å sove i sittende stilling på ett fly. Vi skulle ha landet i morges, kanskje hvilt litt med Kaia, tatt en siste treningsøkt for 2016, og bestillt pizza og sett film med bobler i glasset. I stedet har vi altså hatt en dag i London.

Heldigvis sov Kaia til 9, det skulle egentlig bare mangle siden vi la oss lenge etter midnatt i går. Deretter fikk vi oss en erke-engelsk frokost: egg, bacon, hashbrowns og pølse. Det så ikke særlig fresht ut for å være ærlig, men fy søren så digg!

Vi spurte pent om å få forlenget utsjekk, sånn at vi kunne sove litt når Kaia tok sin første hvil, og det fikk vi. Herlig! Nesten to timer i senga og en dusj senere var vi klare for å utforske området. Det var fullt på alle hotellene på selve flyplassen, så vi har sovet ett stykke fra Heathrow. Like ved hotellet lå en kjempekoselig restaurant og vi ble plutselig veldig sultne begge to 😉 Jeg fikk hamburger, pomfri og kaffe, mens Ian fikk kalkun og cider (!). Og så gled det jammen ned litt ostekake også- det er jo tross alt nyttår! Lol.

Nå er vi altså på flyplassen. Flyet skulle ha gått 20.45 men ble utsatt til 22.00. Ikke for å være negativ, men jeg håper ikke det blir flere endringer. Nå vil jeg hjem.


Godt nyttår partypeople!

Snaiks i 2017 😀

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page