top of page

Er jeg sinnsyk?

Jeg har alltid sagt at dersom noen gjorde en analyse av det jeg drømmer om natten, så hadde de mest sannsynlig konkludert med at jeg ikke er ved mine fulle fem. Jeg husker som regel alltid hva jeg har drømt (og gjenforteller de gjerne!), og den ene drømmen er rarere enn den andre. Noen av drømmene husker jeg også i lang tid etterpå, som f.eks at jeg møtte Victoria Beckham OG fant penger på gaten- gjett om jeg ble snurt da jeg våknet og innså at det bare var en drøm! Men nå som jeg har blitt gravid, da har disse rare drømmene virkelig tatt helt av.

Noen av de har vært skikkelig fæle, en natt drømte jeg for eksempel at jeg begynte å røyke selv om jeg visste at jeg var gravid, og en annen natt at lille bebis i magen kom ut, men var ikke søt, så jeg angret på at vi fikk barn! Altså da kjenner man seg som et bra menneske når man våkner liksom! Andre drømmer er bare helt rare, for noen uker siden drømte jeg for eksempel at jeg hadde ansvaret for Kristina Andersen sine bloggleseres tannbørster! What!? Det gir jo ingen mening!

Og så i natt da, herregud. Jeg var i ett kvinnelig fengsel, vi snakker Orange is the New Black og hele greia. Jeg gikk til sengs med ett ukokt egg i hånden. Det skulle det vise seg at jeg trengte da Ruby Rose plutselig gikk til angrep. Jeg stappet egget i munnen på henne slik at det knuste, og hun ble kvalt av eggeskallet..

Så ja. Der har dere meg.

Jeg vet forresten ikke hvorfor jeg fant det viktig å dele dette med dere, men jeg måtte helt enkelt få tankene over på noe annet. Norgesturen vår er nemlig snart over, og jeg har begynt å innse hvor mye jeg kommer til å savne mamma og pappa. Så det har blitt litt grining i morgentimene her etter at mamma og pappa dro på jobb, men nå skal jeg tørke tårene og komme meg ut i finværet Egersund byr på i dag. Det vil si, jeg ender sikkert opp i et knebøystativ, men skal iallefall spasere til gymmet istedet for å ta bilen 😉


FullSizeRender 3

..og så legger jeg ved et bilde av kulen på magen min- det får meg alltid i bedre humør 🙂

Snaiks!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page