top of page

En dag i mitt liv- time for time

Halla party people! Først og fremst; takk for tilbakemeldingen på gårdagens innlegg. Det er alltid hyggelig å lese hva dere synes og tenker, så til dere som alltid tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar: takk!

Mange spurte jo om å få vite mer om hverdagen min, hva jeg gjør utenom jobb og sånn, og det er her mine venner, at mitt liv ikke er så spennende som noen av dere kanskje tror. Ja vi har flyttet til Dubai og startet vårt eget gym, og ja det er dritkult. Men ja vi har flyttet til Dubai og startet vårt eget gym, så ja det er dritmye jobb! Folk som går hjem fra jobb klokken 4 hver dag- I envy you! Klokken har i skrivende stund passert sju, og jeg sitter fortsatt på jobb liksom (edit: nå har jeg jo omsider kommet hjem da,  det bare tok litt tid å skrive klart dette innlegget, men you got my point).

Så, kanskje ikke ett så spennende dagsreferat som dere hadde ønsket, but you asked for it, and here we go:

Kl 7: Jeg vekkes av alarmen og innser at Ian allerede har stått opp og dratt på jobb uten at jeg har merket noe. Jeg står opp, trekker bort gardinene og ser at det er fint vær idag også. Går inn på kjøkkenet og setter på en kopp kaffe. Mens den kjølner bittelitt er morgenrutinen å henge opp klær som har stått på vask over natten, så jeg går inn på badet for å gjøre det idag også. Vaskemaskinen er til min store forundring tom, og når jeg innser at IAN HAR HENGT OPP KLÆRNE er det rett før jeg går i bakken. Det har ikke skjedd siden vi bodde i Stockholm og klesvask krevde booking av vaskerom og sånt styr. Lettere sjokket tar jeg kaffen med til sengen der jeg leser avisen (les: scroller meg gjennom Instagram). Kvart på 8 står jeg opp, fester håret i en strikk og tar på maskara. Og ja, jeg kledde visst på meg også før jeg spaserer over gata til jobb.


photfdso

Kl 8: Min første kunde for dagen er (som vanlig) 10 minutter for sen. På planen står benkpress, sittende roing og utfall med rotasjon. Ikke ironman-trening akkurat, men vi snakker om en overarbeidet businessmann som knapt sover om natta, så dette er mer enn nok for ham.

Kl 9: Min 9-kunde er også sen for sin kostholdskonsultasjon, så jeg rekker å tisse og å sjekke Instagram (skulle ønske jeg kunne skrive at jeg ikke gjorde disse to tingene samtidig, men da hadde jeg løyet). Kunden kommer og vi snakker om hennes nåværende kosthold og hvordan vi kan endre dette for å nå hennes målsetninger.

Kl 10: Neste kunde skal også ha en kostholdskonsultasjon, og hun er også sen. Hun har skrevet ned en bra kostholdsdagbok for meg, så vi går gjennom denne og jeg forklarer henne hva hun bør endre.

Kl 11: Jeg svarer på mail, bestiller Richys-salat til meg og Ian og rekker en kort liten skypesamtale med mamma.


pfrdhoto

Kl 12: 3 personer fra VOSS-arabia kommer for å ha møte med meg om å sponse SHP med vann. Jeg får også vite at en ny leveranse til meg personlig er på vei (jeg tror jammen jeg kan si at jeg er sponset av VOSS gitt!), så nå kan jeg snart fylle opp kjøleskapet med norsk vann igjen.

Kl 1: Jeg spiser salaten som ble levert på kontoret. Babyspinat, mais, rødløk, tomat, paprika, avocado og biffstrimler. Idag smakte den ekstra godt, og jeg skulle ønske at jeg kunne spise Ian sin også. Heldigvis finnes det sjokolade på bakrommet, så jeg spiser 4 ruter av den istedet. Jeg rekker en halv kopp kaffe før vi må stikke ut for en spontan photoshoot.

Kl 2: Photoshooten er for en sak i avisen i anledning Ian’s nye prosjekt: Project Overhaul. Vi later som at vi har “tug-of-war” i blå og rosa t-skjorter, og poserer så ekte som vi klarer. Halvsvette stikker vi inn på jobb igjen, og jeg setter meg ved macen for å skrive kostprogram til kundene fra imorges.


photo 3

photo 2

Kl 3: Jeg blir litt småsulten (les: det er kjedelig å skrive program så jeg får lyst til å spise noe), så jeg tar ett av kollegaen min Keith’s kokte egg (han sa altså at jeg fikk lov), og en grønn shake av type Athletic Greens (superfood som gjør at jeg kjenner meg veldig sunn), og dagens tredje kopp kaffe. Skriver videre på kostprogrammene.

Kl 4: Ingunn Selvåg kommer forbi SHP. Hun har kommet hit fra Norge for å delta i helgens Dubai Fitness Championship og jeg har invitert henne over for å teste skiergen. Hun har aldri testet den før, men det ser virkelig ikke slik ut. Dama ser forøvrig ut som en ekte atlet, og er like snill som hun er muskuløs. Samtalen gikk superlett (det føltes jo som jeg kjente dama!), og før jeg vet ordet av det kommer min 5-kunde.

Kl 5: Jeg tar min siste kunde for dagen gjennom sin treningsøkt. Hun har ikke trent med meg så lenge, og idag var hennes første økt der hun ikke var støl i beina. La oss bare si at jeg gjorde noe med akkurat det 😉


phgghoto

Kl 6: Keith har gått for dagen så jeg spiser hans siste to egg. Sjekker skuffen på Ian sitt kontor der jeg hadde gjemt resten av sjokoladeplaten vi spiste av til lunch, men de to bitene som var igjen er forsvunnet. Faen altså Ian! Det finnes jo mer sjokolade på bakrommet, men den er med appelsinsmak og jeg liker ikke sjokolade med appelsinsmak. Surmuler litt over det og skriver videre på kostholdsprogrammene.

Kl 7: Kostprogrammene er klare og jeg kan sende dem til respektive kunde. De tar meg vanligvis evigheter å skrive sammen så jeg er imponert over egen innsats. Tenker at det må være nervene til helgens konkurranse som smyger seg på, og at dette er grunnen til at fingrene løper som maur over tastaturet på macen. Skriver så i ca 20 minutt på denne bloggposten og finner ut at det er på tide å dra hjem. Går fra jobb, og løper over gata til Carrefour for å handle middag. Har lyst på noe med kjøttdeig for det har vi ikke hatt på lenge. Kjøper også med 300g sjokolade. Jeg må jo carbloade til imorgen 😉

Kl 8: Kommer hjem og tømmer ranselen for handlevarer. Viser Ian sjokoladene jeg har kjøpt og skylder på at de gav dem gratis til meg på butikken. Forbanner maurene som har innvadert leiligheten vår, men blir glad igjen når Ian kysser meg på grunn av det med sjokoladen. Steker kjøttdeig og lager salat mens jeg snakker med mamma på Skype. Når maten er klar legger jeg opp på tallerkenen, tar ett bilde av den, og setter meg i sofaen for å spise. Ser en episode av Greys Anatomi mens vi spiser.


photo 1

Kl 9: Spiser ananas, fersken og sjokolade til dessert. Er så mett at jeg ikke orker å ta oppvasken med en gang, så jeg skriver videre på denne bloggposten istedet. Innser at jeg ikke har trent idag og sier det til Ian. “Bra” svarer han, og jeg legger det til som en av de mange grunnene til at jeg elsker den mannen.

Kl 10: I leting på bilder til å pynte blogginnlegget med blir jeg sittende å se gjennom gamle bilder på mobilen, og tiden flyr plutselig i vei. Tenker at jeg får runde av blogginnlegget her slik at jeg kan få ta fatt på oppvasken og henge opp noen klær. Deretter må jeg gjøre meg klar for loppekassen, og ber en stille bønn om at jeg klarer å sovne. Nervene for helgens Dubai Fitness Championship er mer enn på plass, og jeg tenker at det skal bli godt å få hele greia overstått. Men så kommer jeg jo på hvor kult det var i fjor, og kjenner at jeg gleder meg litt også 🙂


DFC2013

I’m signing out! Snaiks 🙂

0 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page