top of page

Ekte blogger indeed

Shit ass, så mange rare mennesker (med mye tid å slå i hjel!) det finnes der ute.

Først og fremst, dersom noen av dere som leser bloggen min, følger meg på Instagram eller Snapchat føler at jeg har lurt dere med snikreklamering for ulike produkter på noe som helst vis så beklager jeg dette på det sterkeste. Det har ikke vært min intensjon i det hele tatt. Når jeg får tilsendt ting i gave anser jeg det som ren folkeskikk å takke for det, uten å nødvendigvis markere det som reklame ettersom jeg ikke omtaler produktene noe mer utover det. Men så ser jeg jo nå etter å ha kommet over denne tråden på Kvinneguiden.no at det er noe jeg absolutt må gjøre, og at jeg i noens øyne har spilt med skitne kort.

Fra den lille tråden og dømme har jeg altså både “haters” og folk som tar meg i forsvar, så nå dere, nå er jeg i alle fall en ekte blogger!

Bare for å gjøre det klart. Jeg samarbeider med AFPT og reklamerer for dem gjennom bloggen min. Dette gjør jeg med verdens beste samvittighet fordi jeg mener at det er den beste PT-utdannelsen på markedet, og jeg hadde fint kunnet omtalt AFPT uten å få betalt for det også. Når det gjelder AFPT har jeg nok følgt reglene godt nok ettersom det ikke blir tatt opp av de som kritiserer meg på Kvinneguiden. Puh!

Jeg har også et samarbeid med VOSS. I Dubai vel og merke. Sorry ass, men jeg må humre litt av at “neiognei” på Kvinneguiden tror jeg får vann tilsendt fra Norge… Avtalen går ut på at jeg får gratis sprudlevann fra VOSS mot at jeg poster et bilde med tagen deres på Instagram hver uke. Jeg vet jeg har slurvet med å legge til #ad på disse bildene noen ganger, men skal gjøre mitt beste for at det ikke skjer igjen når jeg får nytt påfyll av vann.

Utover det har jeg ikke hatt noen samarbeidsavtaler med noen andre firma. Ja, jeg har fått tilsendt gaver i posten som jeg får fordi jeg blogger, men det har aldri vært en del av dealen at jeg har måttet nevne den aktuelle gaven på blogg eller Instagram. Jeg har likevel takket for de (fleste) tingene helt enkelt fordi det faller meg naturlig å takke for ting man får. Jeg skjønner at det blir gratis reklame for de som har tilsendt tingene, men jeg skriver jo tydelig at det er ting jeg har fått tilsendt og trodde helt ærlig at folk forstår at det da ikke er produkter som jeg prøver å lure noen til å kjøpe. Vel, der hadde jeg feil, og i fremtiden får jeg vel merke gaver som reklame da.

I tråden er det også noen som stiller spørsmålet om jeg virkelig er pliktig til å følge de norske reglene for merking av reklame når vi bor i Dubai, og akkurat det er jeg faktisk ikke sikker på selv en gang. Men det ikke det som er greia, er det reklame så gjør det meg jo ingenting å markere innlegget deretter, jeg må tydeligvis bare være like nøye med dette når det gjelder gaver også altså.

Jeg vet forøvrig ikke hvor “neiognei” får informasjonen sin fra, men klær jeg har blitt tilsendt fra Reebok er altså fra Reebok i Dubai, ikke Norge, og innlegget med makrell i tomat i posten markerte jeg faktisk med #reklame for å unngå kritikk på det. Bare så dere vet. Men så kom kritikken likevel, og siden det kommer til å bli mer fremvisning av ting vi har fått til lille bebis i tiden fremover ville jeg i alle fall forklare min side av saken. Jeg tenker jo som så at dersom dette irriterer én person nok til å skrive om det på et diskusjonsforum, så er det kanskje flere som har hevd øyenbrynene av samme sak. I så fall håper jeg at de det gjelder har forståelse for min side av saken. Og så skal jeg gjøre mitt beste for å være nazi på markeringen i fremtiden!

Men så må jeg jo få legge til at det er leit å måtte lese sånn baksnakk om seg selv på et offentlig forum. Jeg hadde satt pris på at de aktuelle personene hadde kommentert dette til meg direkte i stedet for å snakke bak ryggen min, men det er visst for mye å be om når man er ekte blogger og greier… Oh well, jeg skal nok overleve dette likevel tenker jeg 😉


IMG_2546

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page